Sistem de alarma (securitate) fara fir.

Ideal pentru casele cu reparatia finisata!

Securitate inteligentă de la AXPRO înseamnă:

  • conectare și instalare simplă, fără fir
  • reacționare momentană la orice alerte
  • gestionarea prizelor inteligente și a senzorilor direct din telefon
  • instalare simplă și conexiune cu agențiile de pază
  • concedii liniștite și deplasări la distanțe mari

Vom selecta pentru dvs setul potrivit al sistemului de pază și îl vom instala rapid – scrieți-ne un mesaj. 

1080x1080_7

AxPro – înseamnă protecție comodă și inteligentă a imobilului de orice pericol posibil. În plus, veți economisi timp și bani. Cum? 

  1. Supravegheați casa sau oficiul din orice colț al lumii. Urmăriți înregistrările camerelor video în timp real, verificați starea tuturor senzorilor, plecați în concediu cu inima împăcată. 
  1. Economisiți timp și gaz. Cu ajutorul detectoarelor de scurgere a apei, detecție a fumului, temperaturii și umidității nu doar aveți grijă de sănătate, ci și controlați toți indicatorii. 
  1. Legătură momentană cu agenția de pază. Apropiații Dvs vor beneficia de brățări cu butoane de urgență, iar alarma inteligentă și senzorii de mișcare vor reacționa îndată în cazul detectării prezenței unei persoane străine. 
  1. Beneficiați nu numai de protecție, ci și de toate beneficiile “locuinței inteligente”. Conectați la sistem prizele, lumina, cazanul, interfonul, porțile și le controlați cu un singur click. 
  1. Extindeți cu ușurință sistemul și teritoriul aflat sub protecție. La un singur panou puteți conecta până la 96 de dispozitive, de aceea cu AxPro este ușor de lărgit și de protejat teritoriul cu suprafață mare.

Vă vom ajuta să alegeți anume acele dispozitive AxPro care vi se potrivesc anume Dvs.

Share

Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex