De ce anume noi?

 1. Cine suntem noi?
  Noi suntem o echipa de profesionisti, uniti de un scop comun - sa oferim cel mai bun servis la piata echipamentului respectiv. Suntem o companie, orientata pentru interesele clientului. Nu este nevoie sa atacati "bariere" si zeci de secretariate, pentru a ne relata despre problema D-voastra, noi oferim cel mai scurt drum de la cumparator pina la vinzator, adica lucrul cu noi va fi foarte simplu si rapid pentru D-voastra.
 2. Ce facem noi?
  Noi oferim echipament de la cei mai buni producatori europeni. Noi colaboram doar cu companii vestite, cunoscute, care au o experienta vasta in piata respectiva. Cum lucram noi? Cu tot devotamentul si energia, considerind lucrul finisat doar in acel caz, cind auzim despre satisfactia totala a cumparatorului.
 3. Care sunt valorile noastre?
  Etica profesionala, onoarea si punctualitatea sunt acele valori, pe care le pretuim cel mai mult. Noi ne apucam doar de aceea, ce vom putea sa realizam bine, la timp si calitativ.
 4. Ce este important pentru noi?
  Sunt lucruri, care nu se cistiga intr-un minut. Sunt lucruri, care nu se cumpara. Sunt lucruri, care se pierd foarte usor si repede. Reputatia este unul din aceste lucruri. Noi avem grija de ea, ceea ce inseamna, ca lucram si vom lucra doar pentru reziltat, si nu formal.
 5. La ce indemnam?
  Aveti incredere in profesionisti! Fiti deschisi spre solutii noi, tindeti spre bine!