Control și asistență în agricultură sistem „Agro-control” în Moldova

Control și asistență în agricultură sistem „Agro-control” în Moldova

Sistemul de „Agro-Control” vă permite să controlați:

  • A se vedea locația și căile de circulație a tuturor pieselor de echipamente in timp real, precum și pentru orice perioadă.
  • Nivelul de combustibil și consumul în trafic și în timpul staționării sau metru, timp, amplasarea și volumul stațiilor de gaz și evacuările de combustibil.
  • Ora de sosire și de plecare de la operațiunile de nefuncționare de teren și pe teren.
  • Aria tuturor câmpurilor și a zonelor tratate.

Sistemul de monitorizare prin GPS aduce beneficii semnificative în sectorul agricol. Acest lucru se datorează depărtarea tehnicilor de management de locuri de muncă, cu posibilitatea de abuz în timpul alimentării, complexitatea calculului suprafeței reale de domenii și zone ale zonelor tratate, cu un abuz de tehnologie si timpul de livrare nemotivată.

Care dintre aceste probleme pot rezolva sistemul nostru de urmărire prin GPS? Toate. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați Trackers GPS, senzori de combustibil (DUT) sau contoare de control a combustibilului pentru mașini și camioane agricole. După instalare, veți vedea imediat lucrările de tractoare și combine în domeniile în timp real, sau pentru orice perioadă de timp selectată.

Mecanismul de tracțiune procesează câmpul. Ea urmărește programul de circulație arată în albastru. Puteți selecta orice porțiune a câmpului și calculează aria sa, selectați orice perioadă de timp pentru a afișa.

Контроль и помощь в сельском хозяйстве- система «Агро-Контроль»

Контроль и помощь в сельском хозяйстве- система «Агро-Контроль»

Cu mișcarea totul este clar și simplu. Ce-i cu combustibil? Programul de monitorizare GPS indică în mod clar consumul de carburant, alimentare cu combustibil și prune.

Deschide graficul de consum de combustibil. Linia este inclinata consumul de combustibil, iar linia verticală în mijlocul graficului, acesta alimentează litri.

Контроль и помощь в сельском хозяйстве- система «Агро-Контроль»

Cu ingrediente în mod clar. Cum se scurgerea?

Контроль и помощь в сельском хозяйстве- система «Агро-Контроль»

Контроль и помощь в сельском хозяйстве- система «Агро-Контроль»

Deci, vedeți că controlul și asistența în agricultură este posibila prin introducerea unui sistem de „Agro-Control”, vă permite să controlați pe deplin funcționarea mașinilor agricole, suprafața de terenuri cultivate și a consumului de combustibil.

Share

Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex