Evidența conform normativelor

Sistemul de monitorizare prin satelit cu mare precizie controlează toate deplasării obiectului și timpul de funcționare a motorului la ralanti. Pe baza acestor date se calculează normativ consumul de combustibil.

De obicei, această opțiune se utilizează pentru a facilita contabilitate a costurilor la COMBUSTIBIL, precum și la acele întreprinderi, în cazul în care nu este necesar un control strict al consumului de combustibil.

CAN bus

Citirea indicațiilor cu normă întreagă de senzori de combustibil pe CAN bus permite mai precis de a controla nivelul de combustibil. Această metodă este bună alternativă проточным senzori și senzori de nivel de combustibil, în cazul în care posibilitatea de a le instala pe un vehicul lipsește. Pentru masini de garantare se efectuează fără contact conectarea la CAN bus.

Senzor de nivel de combustibil

Instalarea senzorului de nivel este cel mai avansat și tehnologic modalitate de control a consumului de combustibil. Lecturi, elimină cu senzor, de cele mai reflectă pe deplin situația cu consumul de combustibil și pentru a permite cu precizie maximă a determina alimentare și neautorizate de prune de combustibil. La masinile echipate cu două compartimente rezervoare, poate fi necesar să instalați senzor pe fiecare rezervor pentru un control mai precis nivelul de combustibil.

Contor

Debit senzori de debit de combustibil introduse în sistemul de alimentare cu carburant și fixează volumul de combustibil consumat. Vehiculele diesel sunt echipate fie cu două проточными senzori, sau unul diferențial senzor pentru mai multe citiri precise ținând cont de întoarcere de la motor în rezervorul de combustibil. În principal se aplică la diferite tipuri de utilaje, nave și locomotive.

Share

Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex