Стиль вождения водителей система "EcoDrive" в Молдове

Stilul de conducere „EcoDrive” în Moldova

În prezent, principalul aspect de exploatare a transportului nu este doar profitul pe care îl aduce masina, dar, de asemenea, costurile, care sunt cheltuite pentru întreținerea acestuia. Două dintre cele mai importante dintre ele este: consumul de combustibil și reparații. Datorită celor mai recente sisteme de monitorizare GPS de transport, de control de consum de combustibil se efectuează o varietate de opțiuni:

  • — distanta și motoore pe stații în ani sau în perioada de iarnă;
    — setările din CAN anvelope auto si dispozitive de citire CAN bus – CAN-Log-și, cu ajutorul căruia este posibil controlul de la distanță a parametrilor de funcționare a vehiculului cu computerul de bord. Printre datele obținute există și consumul de combustibil și nivelul de combustibil în rezervor, și de turația motorului, temperatura lichidului de răcire și sarcina pe axă și așa mai departe;
  • — senzor de nivel de combustibil, montate în rezervorul de combustibil și care determină consumul de combustibil, alimentarea și prune de combustibil din rezervor;
  • — senzor de debit de combustibil, montate în magistrala de combustibil și подсчитывающий consumul de combustibil a motorului.

În ceea ce privește reparații și piese de schimb, este acest articol de cheltuieli în funcție de starea vehiculului (anul de producere, efectuarea curente și reparații capitale) și de stil, de calitate, maniere de conducere șofer și manifestarea unei atitudini gospodărești față de vehicul.

Pe aceasta datorită inginerilor și dezvoltator în GPS controlerele au suport pentru tehnologii economice de conducere și de a determina stilul de conducere EcoDRIVE. Acest sistem progresiv permite proprietarului (manager) de a evalua obiectiv stilul de conducere șoferului angajat și atunci, ca și felul său de a controla masina afectează consumul de combustibil, șasiu a vehiculului și motorul.

Cum funcționează această funcție?

Când controlat vehiculul se află în tranzit, EcoDrive acumulează informații despre acțiunile conducătorului auto de conducere și a eficienței acestora. Terminale de satelit de monitorizare de transport sunt dotate cu accelerometru digital, care determină bruscă accelerare, frânare, se transformă ascuțite și lovituri de la lovituri. Pentru funcționarea corectă a acestei funcții terminal determină orientarea sa în spațiu relativ masina (direcția de mișcare a automobilului și direcția de la pământ).

Datorită convertorului digital акселерометру, aparatul determină o lovitură și a pantei. Această funcționalitate vă permite să setați valorile critice de impact și de înclinare, care pot servi ca semne de accident de vehicul, lovind în mișcare de denivelările drumului sau a altor situații anormale. Toate datele sunt transmise la un server de stocare de date, și apoi în programul de afișare pentru a vizualiza și analiza pe computer, tabletă sau telefon. La instalare a senzorului de debit sau de nivel de combustibil va fi capabil să analizeze cu atenție consumul de combustibil de fiecare călătorie într-o varietate de moduri de conducere (de accelerare și de frânare), în funcție de calitatea drumului.

Să nu uităm, de asemenea, despre faptul că funcția de EcoDrive – este următoarea etapă de dezvoltare a sistemelor de monitorizare a transportului, care permite proprietarilor de vehicule de a primi mai multe informații cu privire la stilul de conducere, cu privire la sofer la vehicul și, ca rezultat – reducerea de costuri suplimentare.

Share

Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex